[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Algemene voorwaarden

Deze richtlijn over het verwerken van persoonsgegevens (hierna “Richtlijn Persoonsgegevens” genoemd) beschrijft hoe Elyon Bloemen (hierna “Elyon Bloemen”, “ons” of “wij”) informatie over u verzamelt.

De Richtlijn Persoonsgegevens is van toepassing op persoonsgegevens die u ons verstrekt of die wij verzamelen via de website van Elyon Bloemen, www.elyonbloemen.be (hierna “Website”).

Wat betreft uw persoonsgegevens, is Elyon Bloemen de verwerkingsverantwoordelijke. Alle vragen aan Elyon Bloemen kunnen worden gesteld via de contactinformatie die te vinden is onder Contactinformatie.

Welke persoonsgegevens verzamelen wij en voor welk doel, en wat is de grondslag voor het verwerken van de gegevens?

Als u onze website bezoekt, verzamelen we automatisch informatie over u en uw gebruik van de Website, d.w.z. welk soort browser u gebruikt, de zoektermen die u in de Website gebruikt, uw IP-adres, waaronder uw netwerklocatie, en informatie over uw computer.

Als u een product koopt of met ons communiceert op de Website, verzamelen we de informatie die u persoonlijk verstrekt, bijv. naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer, betaalmethode, informatie over welke producten u koopt en over producten die u eventueel retour heeft gezonden, en informatie over het IP-adres waarvan de aankoop is gedaan.

Als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, verzamelen we informatie over uw e-mailadres.

Ontvangers van persoonsgegevens

Informatie over uw naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer en ordernummer en specifieke afleverwensen worden niet doorgestuurd naar een derde partij.

Informatie kan worden doorgegeven aan externe partners, die de informatie namens ons verwerken. Wij gebruiken externe partners onder andere voor het verbeteren van onze Website, het uitgeven van nieuwsbrieven en direct marketing, inclusief retargeting, en voor uw beoordeling van ons bedrijf en producten. Deze bedrijven zijn verwerkers in opdracht van ons, en ze verwerken gegevens waarvan wij de verwerkingsverantwoordelijke zijn. De verwerkers mogen de gegevens alleen gebruiken voor het doel van uitvoering van de overeenkomst met ons, en ze zijn wat dit betreft gebonden aan geheimhouding. We hebben schriftelijke verwerkingsovereenkomsten met alle verwerkers die namens ons persoonsgegevens verwerken.

Twee van deze verwerkers, Google Analytics van Google LLC en Facebook Inc. zijn gevestigd in de VS. De vereiste waarborgen voor het doorgeven van gegevens naar de VS worden geleverd door de bevoegdheid van de verwerker onder het EU-VS Privacy Shield, cf. de EU Algemene Verordening Gegevensbescherming, artikel 45.

Uw rechten

Om openheid te bieden wat betreft de verwerking van uw gegevens, als verwerkingsverantwoordelijke, moeten wij u informeren over uw rechten.

Recht van inzage

U heeft te allen tijde het recht om informatie op te vragen bij ons over, onder andere, welke gegevens wij van u verzamelen, welk doel hiermee wordt gediend, welke categorieën persoonsgegevens en ontvangers van gegevens er zijn, en informatie over de herkomst van de gegevens.

U heeft het recht om een kopie te verkrijgen van de persoonsgegevens die wij over u verwerken. Als u een kopie wilt ontvangen van uw persoonsgegevens, moet u een schriftelijk verzoek zenden per e-mail, geadresseerd aan info@elyonbloemen.be. U kunt ook worden gevraagd om u te identificeren.

Recht op rectificatie

U heeft het recht om ons op te dragen om onjuiste informatie over u te rectificeren. Als u een fout ontdekt heeft in de informatie die we over u hebben geregistreerd, wordt u verzocht om schriftelijk contact met ons op te nemen, zodat we de informatie kunnen rectificeren.

Wat betreft de informatie die we hebben verzameld in verband met uw aansluiting bij onze klantenclub, kunt u dit persoonlijk corrigeren door in te loggen in uw persoonlijke profiel.

Recht op wissen

In bepaalde situaties heeft u het recht op het wissen van al uw persoonsgegevens bij ons, bijv. als u uw toestemming herroept en we geen andere grondslag hebben om door te gaan met de verwerking. Als verwerking van uw gegevens vereist blijft, bijv. als wij moeten voldoen aan onze wettelijke plichten of voor de vaststelling, de uitoefening of de onderbouwing van een rechtsvordering, zijn wij niet verplicht om de uw persoonsgegevens te wissen.

Recht op beperking van verwerking tot opslag

In bepaalde situaties heeft u het recht om verwerking van uw persoonsgegevens te beperken tot alleen opslag, bijv. als u denkt dat de informatie over u niet correct is.

Recht op overdraagbaarheid van gegevens

In bepaalde situaties heeft u het recht om de persoonsgegevens die u persoonlijk aan ons heeft verstrekt, terug te krijgen in een gestructureerde, gangbare en machineleesbare vorm en heeft u het recht om deze gegevens over te dragen naar een andere verwerkingsverantwoordelijke.

Recht op bezwaar

U heeft het recht om te allen tijde bezwaar te maken tegen onze verwerking van uw persoonsgegevens voor direct marketing, inclusief profilering uitgevoerd voor het kunnen richten van onze direct marketing.

Daarnaast heeft u het recht om vanwege met uw specifieke situatie verband houdende redenen bezwaar te maken tegen de verwerking van u betreffende persoonsgegevens, die wij verwerken in de gerechtvaardigde belangen waaronder wij informatie verzamelen.

Recht op intrekken van toestemming

U heeft te allen tijde het recht om de toestemming in te trekken die u ons heeft gegeven voor het verwerken van persoonsgegevens, inclusief voor profilering, wat wordt uitgevoerd door u als lid van de klantenclub. Als u uw toestemming wilt intrekken, kunt u contact met ons opnemen per e-mail op info@elyonbloemen.be.

Wissen van persoonsgegevens

Gegevens die over uw gebruik van de Website zijn verzameld cf. welke informatie wordt verzameld, worden door ons verwijderd als u de website een jaar niet heeft gebruikt.

Informatie die is verzameld bij uw aanmelding voor de nieuwsbrief, wordt gewist als u uw toestemming heeft ingetrokken om de nieuwsbrief te ontvangen, tenzij er een andere grondslag is voor het verwerken van de informatie.

Informatie die wordt verzameld in verband met aankopen die u heeft gedaan op de Website, cf. welke informatie is verzameld, zullen we in het algemeen verwijderen drie jaar na het einde van het kalenderjaar waarin u de aankoop heeft gedaan. Informatie kan echter voor langere tijd worden opgeslagen als we een gerechtvaardigde behoefte hebben aan een langere opslag, bijv. als het noodzakelijk is voor de vaststelling, de uitoefening of de onderbouwing van een rechtsvordering, of als opslag noodzakelijk is om te voldoen aan wettelijke eisen. Boekhoudkundig materiaal wordt vijf jaar bewaard tot het einde van het kalenderjaar om te voldoen aan wetgeving op het gebied van boekhouding.

Veiligheid

Alleen werknemers die echt toegang moeten krijgen tot uw persoonsgegevens om hun werk te kunnen doen, krijgen toegang tot de persoonsgegevens.

Contactinformatie

Elyon Bloemen is de verwerkingsverantwoordelijke voor persoonsgegevens die zijn verzameld via de Website.

Als u vragen of opmerkingen heeft over deze Richtlijn Persoonsgegevens of een of meer rechten wilt uitoefenen zoals omschreven in paragraaf 4, neem dan contact op met:
Elyon Bloemen
Laagerfseweg 12A
3931 PE Woudenberg

Tel.: +316 29 41 95 49 of +316 15 42 45 84

E-mail: info@elyonbloemen.be

Wijziging van de Richtlijn Persoonsgegevens

Als we de Richtlijn Persoonsgegevens wijzigen, zult u hierover bij uw volgende bezoek aan de Website worden geïnformeerd.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]